← Översikt
Drifts- och underhållstekniker logo

Drifts- och underhållstekniker

I rollen jobbar du i nära samarbete med den produktionsansvarige och tillsammans ansvarar ni för att säkerställa driften av anläggningen genom både förebyggande och avhjälpande underhåll.

Du sköter tillhörande inköp och administration så det är viktigt att du är självgående och strukturerad. Du kommer att jobba nära produktionspersonalen så vi förutsätter att du är en person som är social och fungerar bra tillsammans med dina kollegor.

 

Arbetsuppgifter

• Förebyggande och avhjälpande service och underhåll i och omkring produktionen. Mestadels vid anläggningen i Bollebygd men vid behov även via stöttning på andra anläggningar i företaget.

• Administration av underhållssystemet

• Inköp

 

Du som söker har relevant utbildning eller dokumenterad arbetslivserfarenhet inom underhållsarbeten. Du besitter goda kunskaper inom svetsning, mekanik, pneumatik, hydraulik, styr- och reglerteknik och el. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet då det är viktigt att du är en lagspelare som trivs tillsammans med kollegorna.

 

Löpande urval görs tills tjänsten är tillsatt.

 

Välkommen med din ansökan eller med frågor om tjänsten

I vår fabrik i Bollebygd tillverkar vi plattbärlag och stödmursblock, med Keystone som ett välkänt varumärke.

Med siktet inställt på att ge branschens bästa kundupplevelse satsar vi nu hårt på att förbättra både produkter och processer.

Företag

Hedareds Sand & Betong AB

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Drift/Underhåll

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

13 juli 2024

Kontaktinformation

Johan Wallén

Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela