← Översikt
Studiehandledare i engelska, Grundskoleförvaltningen logo

Studiehandledare i engelska, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

CFL, centrum för flerspråkigt lärande, är en gemensam skolorganisation i Borås Stad. CFL ansvarar för mottagning och kartläggning av nyanlända elever, bedriver modersmålsundervisning och studiehandledning. CFL arbetar utifrån Borås Stads uppdrag "lust att lära - möjlighet att lyckas".


Din anställning

Anställningsform: Särskild Visstidsans på heltid. 5 februari 2024 - 14 juni 2024.


Dina arbetsuppgifter

Arbetet som studiehandledare innebär arbetsuppgifter inom grundskolans och gymnasieskolans verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med studiestöd, planering och genomförande av pedagogiskt arbete i samverkan med lärare och elever. Arbetet kan vara förlagt till flera olika skolor i Borås Stad vilket kan innebära resor. I tjänsten kan även ingå kartläggning på modersmålet i olika ämnen.


Du som söker

Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning samt relevanta ämnes- och språkkunskaper. Du behöver ha goda kunskaper både i svenska och modersmålet.


Vi ser gärna att du är flexibel, har lätt att samarbeta och ser möjligheterna i det pedagogiska arbetet. Körkort och tillgång till bil kan ses som en merit då arbetet kan vara förlagt till flera skolor i hela Borås Stad.


Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Förvaltning/Handläggning, Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Visstid

Sista ansökningsdag

14 februari 2024

Kontaktinformation

Valbona Salihu

0766230904Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela