← Översikt
Kommunikatör logo

Kommunikatör

Hos oss får du ett jobb på en förvaltning som vågar satsa och tänka nytt genom tillit och gemenskap. Vår inställning är att alla stadens invånare har rätt till en jämlik hälsa och en meningsfull fritid. Följande verksamheter ingår i Fritids- och folkhälsoförvaltningen: Mötesplatser och öppen ungdomsverksamhet, Bad, Förening- och anläggning, Folkhälsa och administrativa enheter. 


Din nästa arbetsplats

Tjänsten är ett vikariat under en av våra nuvarande kommunikatörers föräldraledighet. Din anställning kommer vara i förvaltningens kvalitet- och utvecklingsverksamhet, vilken ansvarar för förvaltningsövergripande uppdrag, kvalitet- och kommunikationsarbetet samt folkhälsoarbetet.
Du blir en del av vår verksamhet men kommer arbeta för hela förvaltningen. Förvaltningen har två kommunikatörer. Ni kompletterar varandra och tillsammans stödjer och utvecklar ni förvaltningens kommunikationsarbete.


Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. 2024-06-03 till 2025-06-08 eller enligt överenskommelse


Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
Som kommunikatör på Fritids- och folkhälsoförvaltningen arbetar du med att stödja våra verksamheter och utveckla vår externa kommunikation. Du har fokus på förvaltningens digitala kanaler och har en viktig roll i att utveckla och samordna förvaltningens webbarbete, samt stödja och samordna våra verksamheters närvaro på sociala medier. I tjänsten ingår även att stödja och utbilda chefer och medarbetare i det operativa kommunikationsarbetet, som till exempel i att skriva för webb, göra enkäter och nyhetsbrev, använda sociala medier och digitala skärmar. Du har en helhetssyn på kommunikation, samordnar större kommunikationsinsatser och arbetar med omvärldsbevakning. Som kommunikatör planerar och driver du en effektiv kommunikation som bidrar till verksamhetens resultat.


Du som söker

Kvalifikationer:
Du har relevant examen inom medievetenskap eller information och media. Du har samhällsintresse och som person tycker du att service är en självklarhet. Du känner dig trygg i din yrkesroll och är van vid att utbilda andra. Du är mål- och resultatorienterad, självständig, driven och kreativ. Du har erfarenhet av att samarbeta med andra, är lyhörd och kan leda och driva utvecklingsarbete.

Du är van vid att producera och publicera texter på webben och har kunskap om de lagar och regler som gäller inom området. Du vet vad som engagerar och kan planera för, genomföra och följa upp kampanjer på sociala medier. Du har goda kunskaper i Officepaketet och för tjänsten relevanta Adobeprogram, samt erfarenhet av att arbeta i webbredigeringsverktyg och Meta. Ett plus är om du är van vid att fotografera, filma och anpassa materialet till olika kanaler. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har B-körkort.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Mia Wallengren, förvaltningschef 
Telefon: 072-885 16 38

Moa Andersson, facklig företrädare för vision 
Telefon: 076-623 06 82Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-02-19.


Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Marknad/Kommunikation

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

19 februari 2024

Kontaktinformation

Mia Wallengren, förvaltningschef

072-885 16 38Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela