← Översikt
Lärare i fritidshem och bild på Sandaredskolan logo

Lärare i fritidshem och bild på Sandaredskolan

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Sandaredskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem som ligger centralt i Sandared. På skolan går ca 440 elever och personalen är organiserad i arbetslag. Sandaredskolan är en personlig och professionell skola med höga ambitioner och ett välfungerande elevhälsoteam. Här finns också en väldigt stor och inbjudande utemiljö.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 26 februari 2024 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Som lärare i fritidshem planerar och organiserar du en lärande, utvecklande och meningsfull fritid för eleverna på Sandaredskolan. Tillsammans med arbetslaget planerar du verksamheten utifrån läroplanen och följer upp och utvärderar kvaliteten på fritidsverksamheten. Tjänsten innefattar även ansvar för bildundervisningen för årskurs 4-6. Du kommer tillsammans med kollegorna delta i utvecklingsprocesser som syftar till att förbättra den verksamhet vi erbjuder.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för fritidshem och bild. Du bör ha erfarenhet av arbete med elever i motsvarande åldrar och du har ett extra intresse för att skapa en stimulerande fritidsverksamhet för våra elever. Du har god samarbetsförmåga, tar ansvar, är flexibel och initiativrik. Du är duktig på att kommunicera och skapa goda relationer med både elever, föräldrar och kollegor samt är professionell i ditt bemötande.

Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

15 februari 2024

Kontaktinformation

Tomas Claesson

033355318Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela