← Översikt
Förrådsarbetare logo

Förrådsarbetare

Servicekontoret utgör kommunens interna basresurs för den administrativa och tekniska utförarverksamheten. Vi är ca 360 anställda och förvaltningens verksamheter omsätter årligen ca 750 Mkr. Vi arbetar enligt beställar-/utförarmodellen inom bland annat IT-tjänster, redovisningsservice, löneservice, fastighetsservice och olika typer av anläggningsinriktade uppdrag.


Din nästa arbetsplats

På avdelningen Fordon Förråd Verkstad arbetar cirka 40 medarbetare. Verksamheten är indelad i områdena; fordonshandläggning, förråd, fordonsverkstad och mekanisk verkstad. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt förråd. Enheten Förråd ombesörjer lagerhållning, försäljning, inköp av förnödenheter för verksamheten såsom VA-material. I uthyrningsdelen ingår bland annat mindre anläggningsmaskiner som vi även servar själva.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. snarast eller enligt överenskommelse. Beredskapstjänstgöring kan förekomma i tjänsten.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som förrådsarbetare med delat ansvar för daglig hantering av hyresmaskiner som service och reparationer. Samt vara en del i det dagliga förrådsarbetet med försäljning /uthyrning mot våra kunder.

Du kommer även att jobba i olika system som exp lagersystem, hantera GPS registreringar och göra inköpsordrar mot våra leverantörer. Det förekommer också godsmottagning samt lossning och lastning av lastbilar. 

Vi erbjuder en varierad arbetsdag som kommer att innefatta såväl kundmottagning som reparationer. 


Du som söker

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom Fordonsmekaniker /eller yrkeserfarenhet av reparationer av fordon och maskiner. Vi ser gärna att du har truckkort. God datorvana samt B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har jobbat med liknande inom förrådsverkasamhet de tre senaste åren.Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning. Du är en strukturerad och driven person som gillar att träffa många människor, med en god kommunikativ förmåga som har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten förutsätter även att du har god fysik.

Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Verkstad/Industri

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

4 mars 2024

Kontaktinformation

Tony Öjerhed

tony.ojerhed@boras.se0704-557168Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela