← Översikt
Lärare i fritidshem och flexgrupp på Bodaskolan F-6 logo

Lärare i fritidshem och flexgrupp på Bodaskolan F-6

Om du är intresserad av skolutveckling, är en lärare som är en tydlig, god ledare och förebild samt tycker att det är utvecklande att jobba med språkutvecklande arbetssätt, då är det här jobbet för dig.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Bodaskolan är en plats där människor från många olika kulturer möts. Vi jobbar för att alla ska ges utrymme, lust och möjlighet att utvecklas och där alla känner sig trygga, uppskattade och delaktiga.

Kännetecknande för Bodaskolan är goda relationer, engagerade vuxna, som utgår från en helhetssyn på elevens utveckling, och elever som trivs och upplever att de lär sig mycket.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 13 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med pedagoger på fritidshemmet att ansvara för elever på fritidshemmet. Arbetet innebär att planera och utveckla det pedagogiska arbetet enskilt, tillsammans med kollegor, arbetslaget och enheten. Du arbetar dagligen för att skapa en trygg, stimulerande och lärorik undervisning för våra elever samt arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter som tillhör läraryrket.

Du kommer även att vara stöd i flexgrupp under dagen. I rollen som lärare har du en aktiv dialog med kollegor och våra elevers vårdnadshavare.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i fritidshem alternativt utbildad fritidspedagog eller legitimerad förskollärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du ska vara en given ledare som skapar intresse, engagemang och delaktighet i klassrummet/på fritidshemmet. Vi förväntar oss att du är väl förtrogen med skolans styrdokument.

Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

6 mars 2024

Kontaktinformation

Catrin Hylander

033-357977Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela