← Översikt
Verksamhetsutvecklare till Individ- och familjeomsorgsförvaltningen logo

Verksamhetsutvecklare till Individ- och familjeomsorgsförvaltningen

Vill du vara med och göra skillnad? På Kvalitet- och utvecklingsenheten inom Individ- och familjeomsorgsförvaltningen, Borås stad erbjuder vi dig ett spännande och meningsfullt arbete där du får möjlighet att vara en del av ett erfaret och positivt team.


Din nästa arbetsplats

Individ- och familjeomsorgsförvaltningen i Borås består av två verksamhetsområden; Barn och Familj samt Vuxen och Ungdom. Ungdomscentrum bildades 2023 och ansvarar för unga med normbrytande beteende. Kvalitet- och utvecklingsenheten hör till den centrala stödfunktionen och jobbar nära förvaltningsledningen. Kvalitet- och utvecklingsenheten består av verksamhetsutvecklare, nämndsekreterare, kommunikatör, socialt ansvarig samordnare och en IT-samordnare.

Tillsammans med oss arbetar du för att skapa förändring och utveckling inom socialtjänsten. Vår arbetsplats är belägen i centrala Borås med närhet till service och de trevliga kvarteren vid Viskan.

Hos oss har du förmånen att ta del av semesterväxling, flexibla arbetstider och friskvårdsbidrag. Vi tror på en balans mellan arbete och fritid och erbjuder en arbetsmiljö som främjar välmående och utveckling.

Läs mer om våra förmåner


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad verksamhetsutvecklare till Kvalitet- och utvecklingsenheten. Ditt arbete kommer att omfatta både operativa och strategiska insatser på förvaltningsövergripande nivå. Du kommer att använda din analytiska förmåga för att identifiera förbättringsområden och utveckla verksamheten genom att ta fram beslutsunderlag och förslag på förändringar. I rollen ingår även att delta i kvalitetsarbetet och vara en aktiv del i nätverk, både internt och externt.


Du som söker

Du har en relevant akademisk examen inom socialt arbete eller liknande område, samt erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet. Erfarenhet av arbete med digitala verktyg och evidensbaserade metoder är meriterande, liksom kompetens inom utvecklings- och processarbete. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska språket, både i tal och skrift. Vi söker dig som är initiativtagande, målmedveten och analytisk. Du har en god samarbetsförmåga och är lyhörd för verksamhetens behov. Att kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt är avgörande, liksom att ha en positiv inställning till förändringsarbete och att trivas med att arbeta självständigt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team där du får möjlighet att växa och bidra till en positiv förändring för Borås invånare.

Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Sjukvård/Omsorg

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

10 mars 2024

Kontaktinformation

Jeanette Zachau

0734328299Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela