← Översikt
Utvecklingslärare inom fritidshem på Bodaskolan F-6 logo

Utvecklingslärare inom fritidshem på Bodaskolan F-6

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära sig.


Din nästa arbetsplats

Bodaskolan är en plats där människor från många olika kulturer möts. Vi jobbar för att alla ska ges utrymme, lust och möjlighet att utvecklas och att alla ska känna sig trygga, uppskattade och delaktiga.


Kännetecknande för Bodaskolan är goda relationer, engagerade vuxna som utgår från en helhetssyn på elevens utveckling och elever som trivs och upplever att de lär sig mycket. På Bodaskolan arbetar vi för att knyta täta kontakter med vårdnadshavare.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 5 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter


Som utvecklingslärare kommer du ha ett riktat uppdrag som innebär att du tillsammans med skolledningen leder skolans utvecklingsarbete inom fritidshemsverksamhet.

-Du har övergripande ansvar över att planera och utveckla det pedagogiska arbetet i fritidshemmet och skapa en stimulerande pedagogisk fritidsverksamhet utifrån LGR 22.

-Du är drivande i utvecklingsprocesser och förändringsarbete i fritidsverksamheten. Du bidrar till att erfarenheter sprids inom skolan samt att forskning och vetenskapliga teorier delas till kollegor i ett kollegialt professionellt lärande.

-Du kommer tillsammans med ledningen för skolan, analysera, genomföra och följa upp arbetet med kvalitetsutveckling kopplat till fritidshemsverksamheten.

-Du kommer ingå i skolans trivselgrupp där ni organiserar skolans rastverksamhet. -Som utvecklingslärare förväntas du entusiasmera och vara en god ambassadör för yrket.

-Som utvecklingslärare förväntas du entusiasmera och vara en god ambassadör för yrket.

Utöver det riktade uppdraget som utvecklingslärare kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta på fritidshem, med skolbarnomsorg före och efter skolan. Du planerar och genomför arbete med god kvalitet på skolans fritidshem enligt gällande styrdokument.


Du som söker

För tjänsten som utvecklingslärare krävs det att du kan uppvisa legitimation för lärare med inriktning fritidshem alternativt fritidspedagog. Du måste även visa på fyra års väl vitsordat. Merparten av den tiden ska ha varit inom fritidsverksamheten med innehållen legitimation.

Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

5 mars 2024

Kontaktinformation

Catrin Hylander

033-357977Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela