← Översikt
Socialpedagog till Sparsörskolan logo

Socialpedagog till Sparsörskolan

Sparsörskolan söker en legitimerad socialpedagog med kunskap och erfarenhet av arbete med elever med synnedsättning. Ser du ett värde i att arbeta på en trygg skola som ligger naturskönt en bit utanför Borås så kan denna tjänst vara något för dig.

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Sparsörskolan är en harmonisk skola som består av cirka 288 elever från förskoleklass till årskurs 6. Verksamheten är förlagd på två olika skolor. På Slättängskolan går elever från F-3 och på Kilskolan går elever från 4-6. Skolan arbetar med kunskap och trygghet i centrum och ligger naturskönt mitt i området Sparsör med närhet till både sjö och skog. På Sparsörskolan arbetar engagerad personal med hög kompetens som samarbetar på ett framgångsrikt sätt för elevernas bästa.


Förutom pedagogisk personal så har skolan också ett elevhälsoteam med samtliga kompetenser representerade. Lokal buss tar dig till skolgårdens gräns där Slättängskolan och Kilskolan ligger på varsin sida om vägen.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 1 mars eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en behörig socialpedagog med erfarenhet av yrket i grundskolans årskurser F-6 och specifikt med elever med synnedsättning. Vi söker någon som med kunskap och erfarenhet kan arbeta med elever enskilt och i grupper för att stärka det sociala sammanhanget och borga för inkludering av alla elever för ökad likvärdighet och trivsel. Arbetet omfattar hela skoldagen, lektionstid, raster och på fritidshemstid och du ingår i fritids arbetslag på Slättäng.


Du kommer fungera som stöd för elever i en årskurs och underlätta för att de behov som finns möts så långt som möjligt inom den ordinarie verksamheten.


Tillsammans dina kollegor kommer du vara med och utveckla undervisningen för våra elever. Du tar ansvar för en god pedagogisk lärmiljö för eleverna med deras behov i centrum. I tjänsten innebär det att du har en god kommunikation med både personal och vårdnadshavare.


Du som söker

Vi söker dig som är utbildad socialpedagog med kunskap och erfarenhet av arbete med elever med synnedsättning. Vi ser det som meriterande om du även har arbetat inom skolans och fritidshemmets verksamhetsområde.


Du tycker att arbetet med elever är stimulerande, har förmåga att se eleverna ur ett helhetsperspektiv. Du är flexibel, kreativ, strukturerad och gillar utmaningar. Du har god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Denna tjänst kräver också att du har förmåga att planera mot långsiktiga mål, följer upp, analyserar verksamheten samt ser möjligheter. Vi ser att även att du visar goda ledaregenskaper, är trygg och kan arbeta lågaffektivt och gränssättande.

Företag

Borås stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

1 mars 2024

Kontaktinformation

Lina Dalqvist

0768885716Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela