← Översikt
Utvecklingslärare inom fritidshem på Svaneholmskolan logo

Utvecklingslärare inom fritidshem på Svaneholmskolan

Referensnummer: 24:2023:212 | Sista ansökningsdag: 2023-06-06

Utvecklingslärare inom fritidshem på Svaneholmskolan, Grundskoleförvaltningen
Fritidshemsverksamheten är en viktig del av elevernas utveckling och lärande. För att stödja utvecklingsarbetet och skapa möjlighet till ökad kvalitét väljer vi nu att tillsätta utvecklingslärare inom fritidshemmet. Parallellt med den ordinarie tjänsten på fritidshemmet kommer utvecklingsläraren ha ett riktat uppdrag att tillsammans med och på uppdrag av skolledningen leda skolans systematiska utvecklingsarbete inom fritidshemsverksamheten. Har du intresse och engagemang för att driva utvecklingsprocesser framåt samt gedigen erfarenhet av fritidshemsverksamheten? Välkommen att söka tjänsten som utvecklingslärare hos oss!


Din nästa arbetsplats

Svaneholmskolan är en F-6 skola med ca 150 elever. Skolan präglas av hög trivsel, goda resultat och god studie och arbetsro. Vi bedriver ett målmedvetet utvecklingsarbete bland annat inom specialpedagogik, IKT och SKA.

Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 7 augusti 2023 eller enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter


Som utvecklingslärare kommer du ha ett riktat uppdrag som innebär att du tillsammans med skolledningen leder skolans utvecklingsarbete inom fritidshemsverksamheten. Du kommer ha stor frihet att själv utforma verksamheten.


- Du visar engagemang och ett gediget intresse för att arbeta i fritidshemsverksamheten och driver kollegial samverkan kring utvecklingsprocesser inom uppdraget för fritidshemmets verksamhet.

- Du kommer tillsammans med ledningen för skolan, analysera, genomföra och följa upp arbetet med kvalitetsutveckling kopplat till fritidshemsverksamheten. Samarbete med skolans övriga utvecklingsgrupper är en del av uppdraget. Genom samverkan skola och fritidshemsverksamhet skapas förutsättningar för elevers lärande.

- Du bidrar till att erfarenheter sprids inom skolan och mellan skolor samt att forskning och vetenskapliga teorier delas till kollegor i ett kollegialt professionellt lärande.

- Du intar ett lärande perspektiv och skapar goda relationer till alla elever och kollegor där positiva förväntningar är en naturlig del.

- Som utvecklingslärare förväntas du entusiasmera och vara en god ambassadör för yrket.


Utöver det riktade uppdraget som utvecklingslärare kommer du och dina kollegor ansvara för verksamheten i skolans fritidshem där ni erbjuder en meningsfull fritidsverksamhet som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter.


Du som söker

För tjänsten som utvecklingslärare krävs det att du kan uppvisa legitimation för lärare med inriktning fritidshem alternativt fritidspedagog. Du måste även visa på fyra års väl vitsordat arbete inom fritidshem. Merparten av den tiden ska ha varit inom fritidsverksamhet med innehållen legitimation.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:


Håkan Lundberg, rektor

Telefon: 0768-88 56 88Sveriges Lärare, facklig företrädare

Telefon: 033-35 76 83Läs mer om oss och hur det är att

Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.


Läs mer om

Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chefAnsökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-06-06.I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.


Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

6 juni 2023

Kontaktinformation

Håkan Lundberg

0768-88 56 88Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela