← Översikt
Biståndshandläggare logo

Biståndshandläggare

Din nästa arbetsplats


Här på myndighetsverksamheten arbetar ca 50 biståndshandläggare uppdelade i olika team utifrån geografiska områden. Våra kontor ligger på Ramnåsgatan 1 i närheten av Centralstationen och Resecentrum med vackra Ramnaparken intill.

För att underlätta balansen mellan arbete och fritid finns möjlighet till flextid när arbetet tillåter. Du har också tillgång till flera olika förmåner. Utöver friskvårdsbidraget anordnar vår prisbelönta personalklubb MerKraft olika aktiviteter och du har gratis inträde till stadens badanläggningar. Det finns också möjlighet att t ex. hyra cykel/elcykel med bruttolöneavdrag och på Ramnåsgatan 1 finns också ett café där medarbetare kan köpa smörgåsar, enklare sallader, fika m.m. 

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med vänliga kollegor och en trygg anställning med omväxlande arbete i en god arbetsmiljö. För oss är arbetsglädje, engagemang och respekt viktigt. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och oss själva. 

Som nyanställd får du en individuellt anpassad introduktion för att komma in i arbetet på bästa sätt. Du får stöd och hjälp av enhetschef, metodhandledare och erfarna kollegor.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse

Dina arbetsuppgifter


Som biståndshandläggare hos oss jobbar du för att både yngre och äldre personer ska kunna leva ett gott liv varje dag. Arbetet handlar framförallt om att möta människor, utreda, bedöma, fatta beslut och ompröva beslut om insatser enligt Socialtjänstlagen. Det innebär enskilda möten, avstämningar med sjukhus och samverkan med övrig personal, anhöriga och externa myndigheter.

Vi utreder enligt modellen IBiC, Individens Behov i Centrum. Du arbetar självständigt men också i nära samarbete med kollegor och andra professioner och verksamheter.


Du som söker


Du som söker har en examen från socionomprogrammet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av myndighetsutövning.

Körkort är ett krav.

Som biståndshandläggare behöver du ha bra kommunikativ förmåga. Du behöver också ha förmågan att planera, strukturera och prioritera i ditt arbete.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Christina Lindén, rekryterande chef 
Telefon: 033-353362

Matilda Hilding, rekryterande chef 
Telefon: 033-353382

kontakta Borås Stads växel, för kontakt med fackligt ombud 
Telefon: 033-357000


Läs gärna mer här om hur det är att arbeta som biståndshandläggare och träffa några av dina blivande kollegor.

Vi arbetar med löpande urval och kallar kontinuerligt sökande till intervju så skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen till oss!Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-03-17.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

17 mars 2024

Kontaktinformation

Christina Lindén

033-353362Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela