← Översikt
Barnskötare till Sandbackens förskola, Förskoleförvaltningen logo

Barnskötare till Sandbackens förskola, Förskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Välkommen till fantastiska Sandared, en riktig idyll!

Sandared och vår förskola ligger strax utan för Borås stadskärna och erbjuder en underbar miljö vilken präglas av Viraedssjön och naturen som ligger strax intill förskolan. Detta erbjuder härliga och varierande utemiljöer.

Sandbackens förskola är idag en förskola som i består av 5 hemvister. Lokalernas beskaffenhet är mycket goda de är väl tilltagna, moderna och anpassade utifrån förskolans mål och intentioner. Medarbetarnas kompetens består övervägande av utbildade förskollärare med bred erfarenhet och bildning, därav att vi nu önskar komplettera med en barnskötare! Förskolan har under de senaste åren ingått ett samarbete med Göteborgs universitet i ett forskningsprojekt, i syfte att utveckla och etablera ett förhållningssätt till undervisning och utbildning som vilar på Lekresponsiva teorier. Vi är just nu inne ett mycket spännande initierings- och uppbyggnadsskede av vår utvecklingsorganisation. Här ges du stora möjligheter att påverka och bidra med din specifika kompetens och erfarenhet. Leken har hos oss en central utgångspunkt, inom alla målområden som vår läroplan föreskriver. Vårt ledord är "Utan lek inget lärande". Arbetsklimatet hos oss präglas av ett professionellt, varmt och ödmjukt förhållningssätt.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Vi önskar nu dig, en erfaren och ambitiös barnskötare som drivs av viljan att skapa skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. Du arbetar för att läroplanens mål och intentioner omsätts konkret i vardagens rutin- och lärandeaktiviteter. Tillsammans i arbetslaget med utgångspunkt i barnens, intresse, behov, konkretiserar du målen och organiserar, dokumenterar och följer upp arbetet för att nå dessa. Reflektion och analys sker systematiskt tillsammans i arbetslaget. Vill du vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog, då är det här rätt förskola för dig.


Du som söker

Vi tror, för att du ska lyckas i denna roll, är det viktigast av allt, att du har rätt inställning, präglas av ett ödmjukt, öppet prestigelöst förhållningssätt. Du värdesätter olikheter och förhåller dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt i undervisningen och förskolans vardag. Du bidrar till att leken har en central plats i utbildningen. Du har förmåga att på ett förtroendeingivande sätt sätta dig in i andras perspektiv samt välkomnar nytänkande och kreativitet.

KRAV: Barnskötarutbildning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jennie Malm, rektor
Telefon: 0734-15 32 64

Kommunal, facklig företrädare för kommunal
Telefon: 033-35 70 00

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher, arbetskläder samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-10-08.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

8 oktober 2023

Kontaktinformation

Jennie Malm, rektor

0734-15 32 64Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela