← Översikt
Sång/ grundskolelärare till Borås kulturskola, Kulturförvaltningen logo

Sång/ grundskolelärare till Borås kulturskola, Kulturförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Borås Kulturskola = Framtidens Kulturskola. Kulturskolan, som bedrivit verksamhet i 78 år, finns i nya och fräscha lokaler i Simonsland, centralt beläget i Borås stad och erbjuder kurser i musik, dans, teater, bild, film, textil och cirkus. Verksamhet bedrivs också på våra utbudspunkter Hässlehuset (Hässleholmen) och Musikens hus (i Fristad.) Kulturskolan finns till för kommunens unga och spelar en speciellt viktig roll i barn och ungas fritid.
Vi har ca 2 300 ämneskurselever, bedriver kulturskoleverksamhet vid åtta grundskolefilialer i kommunen och har uppdragsverksamhet i förskola, grundskola, särskola samt gymnasieskola. Vi har en stor utåtriktad verksamhet med över 200 föreställningar per år. Hos oss arbetar drygt 55 lärare och administrativ personal för att ge unga en meningsfull fritid.

Välkommen till vår webbplats, boras.se/kulturskolan för mer information om vår verksamhet.


Din anställning

Anställningsform: Vikariat på deltid. Tillträde 2023-08-15 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter:
Nu har du möjlighet att söka ett spännande och varierande vikariat som sång- och grundskolelärare i musik hos oss på Borås Kulturskola i höst då en av våra ordinarie lärare går på föräldraledighet.
Du kommer att undervisa elever i sång och kör på olika nivåer från nybörjare till
gymnasieelever, både enskilt och i grupp. Viss del av tjänsten innefattar sångundervisning av gymnasieelever som går på estetiska programmet i kommunen samt musikundervisning i klass på grundskolan.
Du ansvarar för att organisera och leda undervisningen inom dina områden och tillsammans med kollegor planera och genomföra konserter och projekt.
Du kommer att ingå i ett ämneslag med gott samarbetsklimat, där man har roligt tillsammans. Här finns höga ambitioner och en vilja att bedriva en meningsfull verksamhet för kommunens barn och unga.


Du som söker

Kvalifikationer:
Vi välkomnar dig som brinner för barn och ungas utveckling och som vill vara med och bidra till att vår Kulturskola förblir en viktig plats för kommunens invånare.
Du har musiklärarutbildning, gärna med lärarlegitimation, eller annan adekvat högskoleutbildning som är lämplig för tjänsten och erfarenhet av att arbeta inom Kulturskola eller liknande verksamhet.
Vi ser det som meriterande om du har goda kunskaper i pianospel.
B-körkort är ett krav.

Våra förväntningar på dig som person är att du har god samarbetsförmåga, arbetar strukturerat och har hög personlig mognad. Du har vana att planera och genomföra lektioner och är van att initiera och driva projekt.
Kulturell medvetenhet och självständighet är andra egenskaper som vi värderar högt. Viktigt för oss är också att du har förmågan att skapa goda relationer med kollegor och våra elever/föräldrar.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Markus Wik, enhetschef
Telefon: 0768 - 88 76 430768 - 88 76 43

Elin Wood, facklig företrädare för sveriges lärare
Telefon: 0766 - 30 63 510766 - 30 63 51


Tjänsten är ett vikariat på 80% från 23-08-15 till 23-12-21.
Urval kommer att ske löpande.

Borås Stad lägger stor vikt vid ett förhållningssätt som bidrar till en god arbetsmiljö och uppmuntrar till en aktiv livsstil genom friskvårdsbidrag.
Som anställd har du också fria bad vid kommunens badanläggningar samt aktiviteter genom personalklubben Merkraft.
Borås Stad tillämpar rökfri arbetstid.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-05-31.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning, Övrigt

Anställningsform

Visstid

Sista ansökningsdag

31 maj 2023

Kontaktinformation

Markus Wik, enhetschef

0768 - 88 76 43Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela