← Översikt
Bemanningsplanerare till bemanningsenheten, Sociala omsorgsförvaltningen logo

Bemanningsplanerare till bemanningsenheten, Sociala omsorgsförvaltningen

Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, samt hälso- och sjukvårdsinsatser för dessa målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Bemanningsenheten består av två rekryteringssamordnare, fyra bemanningsplanerare och ett pool-team med stödassistenter i ledning av enhetschef. Vårt uppdrag är att effektivisera och kvalitetssäkra förvaltningens rekrytering och planering av tillfällig personal. Vi erbjuder dig att tillsammans med engagerade kollegor vara med och utveckla Bemanningsenheten. Verksamheterna vi servar är bostad med särskild service, boendestöd, daglig verksamhet, korttidsvistelse, personlig assistans, socialpsykiatri, LSS-team och boende för vuxna med beroendeproblematik.


Din nästa arbetsplats

Är du en person som är lösningsorienterad och brinner för att skapa goda relationer med de du servar? Vi erbjuder dig att tillsammans med engagerade kollegor vara med och utveckla Bemanningsenheten. Tillsammans med övriga bemanningsplanerare ansvarar du för att ta emot och administrera beställningar av personal. Nu söker vi dig som vill arbeta extra som timanställd hos oss. 

Välkommen med din ansökan!


Din anställning

Anställningsform: Timavlönad på deltid. Arbetstiderna är varierande mellan 06.30-17.00 och du arbetar vid behov, exempelvis under semestrar, röda dagar och arbetstoppar. I arbetet ingår även helgtjänstgöring, cirka 2 helger per månad.


Dina arbetsuppgifter

Som Bemanningsplanerare har du det övergripande ansvaret kring bemanningsprocessen av tillfällig personal. Du servar och möter verksamhetens behov genom att planera och prioritera personal. För att kunna tillgodose verksamhetens behov behövs det dialog med såväl chefer som ordinarie personal ute på enheterna. Du arbetar långsiktigt med förbättringsarbete för att bevara god personalförsörjning och identifiera framtidens bemanningsbehov. I dina arbetsuppgifter ingår det även att kommunicera och stötta vikarier i arbetsrelaterade frågor samt följa upp vikariens utveckling- och arbetsprestationer. I din roll är du förvaltningens ansikte utåt och verkar för att främja Borås Stads arbetsgivarvarumärke.  


Du som söker

Vi söker dig som har en pågående högskoleutbildning inom personalvetenskap, t.ex. personal- och organisationsutveckling, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda IT-kunskaper och goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat med bemanningsfrågor eller personalplanering, samt om du har erfarenhet av arbete inom social omsorg. 

För att lyckas i rollen som Bemanningsplanerare krävs det att du har förmåga att se möjligheter och handlingsalternativ i utmanande situationer. Då det periodvis är högt tryck på Bemanningsenheten är det viktigt att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter och att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. För att trivas med arbetet tror vi att du är en person som är utvecklingsorienterad, flexibel och trivs med att arbeta i grupp men även självständigt med eget ansvar. Bemanningsenheten är en servicefunktion och därför är det viktigt att du som söker är lyhörd och har en känsla för service samt är kontaktskapande då du kommer ha daglig kontakt med chefer, medarbetare och vikarier. Vi värdesätter om du har fallenhet för att se nya möjligheter och förmåga att driva utvecklingsarbete och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här finns utrymme för dig att växa i yrkesrollen!  

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Sandra Flysjö, rekryteringssamordnare 
Telefon: 033-35 80 44

Louise Holm, rekryteringssamordnare 
Telefon: 033-35 78 47

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökanden med olika bakgrund.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-10-01.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Sjukvård/Omsorg

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

13 oktober 2023

Kontaktinformation

Sandra Flysjö, rekryteringssamordnare

033-35 80 44Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela