← Översikt
Lärare årskurs 4-6 på Sandaredskolan, Grundskoleförvaltningen, Grundskoleförvaltningen logo

Lärare årskurs 4-6 på Sandaredskolan, Grundskoleförvaltningen, Grundskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Sandaredskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem som ligger centralt i Sandared. På skolan går ca 430 elever och personalen är organiserad i arbetslag. Sandaredskolan är en personlig och professionell skola med höga ambitioner och ett välfungerande elevhälsoteam. Här finns också en väldigt stor och inbjudande utemiljö.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023.


Dina arbetsuppgifter

I den här tjänsten kommer du vara ansvarig för en av våra klasser i årskurs 5. Vi är en treparallellig skola som är organiserad i arbetslag, 1-3 och 4-6. Vi arbetar även med utökat ämnesansvar i vissa ämnen vilket innebär att du kommer ha ett särskilt ansvar för undervisningen i engelska och SO. Du ansvarar även för undervisningen i NO i din egen klass.

Utöver ditt arbetslag har du kunniga och erfarna parallellkollogor som du kommer ha ett nära samarbeta med. Skolan har också ett välfungerande elevhälsoteam - samt ett pedagogiskt resursteam som vi kallar för "Lilla elevhälsoteamet" vilket består av speciallärare, specialpedagog, lärare och lärarassistent.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare för årskurs 4-6. Vi ser att du har en bred ämnesbehörighet där engelska är ett krav.

Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att leda och motivera elever samt skapa en trygg och tillåtande lärmiljö. Du har god samarbetsförmåga och en vilja och drivkraft att tillsammans med arbetslaget ansvara för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling. Du har intresse och vilja att utveckla metoder och arbetssätt som gynnar alla elever.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Tomas Claesson, rektor
Telefon: 033-35 88 55

Sveriges Lärare, facklig företrädare
Telefon: 033-35 76 83


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-05-30.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 maj 2023

Kontaktinformation

Tomas Claesson, rektor

033-35 88 55Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela