← Översikt
Servicebiträde med körkort till hemtjänst Sandhult, Vård- och äldreförvaltningen logo

Servicebiträde med körkort till hemtjänst Sandhult, Vård- och äldreförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Vi som jobbar inom hemtjänst Sandhult är ett härligt gäng bestående av undersköterskor, vårdbiträden, chef, samordnare och hemtjänstkoordinator. Hos oss arbetar män och kvinnor med olika bakgrund, vilket berikar vår verksamhet och breddar vår kompetens.

Hemtjänst Sandhult utgår från rymliga och trivsamma lokaler i centrala Sandared. Här finns det även goda parkeringsmöjligheter för dig som medarbetare. Vi arbetar främst i Sandared, Sandhult men även Viared med omnejd, där vi i huvudsak tar oss fram med bil eller elcykel.

Vi är medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar chefer och medarbetare tillsammans för att påverka utvecklingen av vår arbetsplats och främja ett gott arbetsklimat där alla kan trivas. Arbetsglädje, samarbete och kollegialt stöd är viktiga nycklar i det dagliga arbete som alla bidrar till och tar ansvar för att skapa.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt ök. Provanställning kan förekomma.


Dina arbetsuppgifter

Som servicebiträde i hemtjänsten utför du serviceinsatser i hemmet hos våra brukare såsom städ, tvätt, inköp, påfyllnad av förråd, övriga hushållssysslor samt viss ledsagning. Hemtjänstinsatser såsom promenad, trygghetsbesök, apoteksärenden och andra tjänster som ingår i personlig omvårdnad kan förekomma.

Du dokumenterar i våra journalsystem. Arbetet är omväxlande och du arbetar både självständigt och tillsammans med kollegor inom enheten.

Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar, måndag tom fredag.

Att arbeta inom hemtjänsten i Vård- och äldreförvaltningen är att göra något viktigt på riktigt. Ett arbete som är meningsfullt och roligt, där du gör skillnad varje dag!


Du som söker

Vi söker dig som har service- eller lokalvårdsutbildning där delar som städ, hygien, service och bemötande ingår. För att kunna utföra uppdraget som servicebiträde krävs goda språkkunskaper med svenska eller svenska som andraspråk på grundläggande nivå.

Servicebiträdet har ett starkt intresse och vilja att arbeta inom området. Vi söker dig som har god förmåga att ge service, bemöta människor och samarbeta med både de äldre, anhöriga och övriga medarbetare.

Du är noggrann, ordningsam, bra på att kommunicera och följa instruktioner men har även
förmåga att självständigt se vad som behöver göras. För att lyckas i uppdraget krävs att du är serviceinriktad, ansvarstagande och noga med att hålla hög kvalitet på ditt arbete. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och snabb anpassningsförmåga till nya förändringar.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet inom området. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden

Inför ett eventuellt erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Pernilla Jarback, enhetschef
Telefon: 033-35 88 40

Jeanette Fransson, facklig företrädare för kommunal
Telefon: 010-442 70 00

Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, god kollegial gemenskap och goda arbetsvillkor erbjuds du som anställd inom Borås stad personalförmåner i form av friskvårdsbidrag, fria bad i kommunens simhallar, förmånscykel och en mängd aktiviteter som personalföreningen MerKraft anordnar.


Välkommen med din ansökan!


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-10-15.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Sjukvård/Omsorg

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

15 oktober 2023

Kontaktinformation

Pernilla Jarback, enhetschef

033-35 88 40Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela