← Översikt
Kommunikatör, Tekniska förvaltningen logo

Kommunikatör, Tekniska förvaltningen

Din nästa arbetsplats

Vi söker nu dig som tillsammans med oss vill förvalta, utveckla och driva vårt kommunikationsarbete på Tekniska förvaltningen. Du ingår i HR- funktionen och kommer stötta samtliga avdelningar inom ditt område.


Din anställning

Anställningsform: Vikariat på heltid. Vikariat 2023-09-04- 2024-08-31


Dina arbetsuppgifter

Som kommunikatör ansvarar du för förvaltningens informations- och kommunikationsprocesser. Du har ett nära samarbete med förvaltningsledningen. Du fungerar som en diskussionspartner till chefer och andra beslutsfattare inom organisationen i frågor som rör ditt kompetensområde, både på strategisk och på operativ nivå. 

I rollen ingår att planera, genomföra och följa upp såväl intern och extern kommunikation samt att vara ett stöd och drivande i dessa processer. Genom din kompetens ser du till att rätt informationsvägar och modeller används, i din roll ser du det som självklart att ta tillvara kommunikationsaspekterna i olika frågor, liksom att bedriva ett kvalitets- och utvecklingsarbete inom området. 

Du ansvarar för att intranät, webb och sociala medier är uppdaterade, i ditt arbete ingår även områden som förändringskommunikation, kommunikation vid krishantering och medierelationer etc.


Du som söker

Du har en högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete samt vana av att leda projekt inom området och erfarenhet av arbete med webbpublicering i offentlig förvaltning. Du ska ha erfarenhet av adobeprogrammen och tagit fram tryckt informationsmaterial. Det är meriterande om du har erfarenhet inom kommunikationsarbete kring trafik och stadsplaneringsfrågor samt van vid att planera event.

Som person har du ett naturligt intresse för att bedriva omvärldsbevakning och hålla dig uppdaterad inom yrkesområdet. Du är en god samarbetspartner som lätt knyter kontakter inom förvaltningen såväl som inom Borås Stad. För att trivas i rollen ska du vara kommunikativ och ha en analytisk förmåga. Arbetet kräver också förmågan att ha igång flera processer samtidigt och därför tror vi att du gillar när det är mycket på gång. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Jessika Olausson, hr-chef 
Telefon: 033-35 74 29

Fackliga företrädare, facklig företrädare för vision 
Telefon: 033-35 70 00Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-05-28.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Förvaltning/Handläggning

Anställningsform

Visstid

Sista ansökningsdag

28 maj 2023

Kontaktinformation

Jessika Olausson

033-35 74 29Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela