← Översikt
Lokalvårdssamordnare, Grundskoleförvaltningen logo

Lokalvårdssamordnare, Grundskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Du kommer ingå i en central organisation för kost, lokalvård och vaktmästeri inom Grundskoleförvaltningen.

Du utgår ifrån Trandaredskolan och ditt lokalvårdsteam består av åtta lokalvårdare och ni ansvarar tillsammans för lokalvården på skolan med tillhörande idrottshall, tre förskolor mm. Som lokalvårdssamordnare så kommer du huvudsakligen att arbeta i ett av områdets två team.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 15 januari 2024.


Dina arbetsuppgifter

I ditt uppdrag kommer alla förekommande arbetsuppgifter inom lokalvård ingå. Förutom utförande av lokalvård kommer du att samordna, instruera, fördela och leda det dagliga arbetet i gruppen så att arbetet utförs i enlighet med avtal. I ditt ansvarsområde ingår även vikarieanskaffning, planering av bemanning, introduktion av nya medarbetare, inköp via e-handel, medverka i interna- och externa egenkontroller. Du kommer att ha ett nära samarbete med ytterligare en lokalvårdssamordnare området och tillsammans med enhetschef, arbeta aktivt med förändringar som utvecklar vår verksamhet. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktiga för oss och vi vill att du delar det engagemanget.


Du som söker

Du som söker har minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet som lokalvårdare. Då rollen innebär arbetsledning ser vi det som starkt meriterande om du har liknande erfarenhet. Vi ser att du har PRYL, SRY eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För arbetsuppgifterna krävs goda ledaregenskaper. Du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad. Du strävar efter att utveckla kvaliteten, servicen och dina kollegor.

God datorvana är ett krav liksom att ha goda kunskaper och förståelse i svenska, både i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, noggrannhet, vana vid självständigt arbete samt förmåga att ge god och kvalitativ service.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Johan Sörling, enhetschef
Telefon: 033-35 83 07

Facklig företrädare, facklig företrädare för kommunal
Telefon: 010-4428627


Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som lokalvårdare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-11-21.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Förvaltning/Handläggning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

21 november 2023

Kontaktinformation

Johan Sörling, enhetschef

033-35 83 07Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela