← Översikt
Yrkesskicklig förskollärare till Marklandsparkens förskola, Förskoleförvaltningen logo

Yrkesskicklig förskollärare till Marklandsparkens förskola, Förskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Lärglädje börjar med dig! Vill du vara med och bidra till likvärdig utbildning, högre måluppfyllelse och inspirera till lustfyllt lärande?

Nu söker vi 2 förskollärare som tillsammans ska arbeta i team/lag. Vi önskar att ni arbetar som kollegor idag och har en professionell kollegial relation där ni sätter barnet i centrum varje dag. På vår förskola bidrar ni som förskollärare och team med era vetenskapliga teorier kring barns utveckling och lärande. Här får ni möjlighet att tillsammans utveckla undervisningen samt ge barnen rätt förutsättningar till utveckling och lärande. Hos oss får ni professionellt stöd av verksamhetsutvecklare och specialpedagog som deltar i utvecklingsprocesserna.

Marklandsparkens förskola är en interkulturell förskola med språk från världens alla hörn. Förskolan är en viktig mötesplats, där vi utgår från att vi alla är lika värda och vi ser den kulturella mångfalden som en berikande tillgång. Våra barn ska mötas av möjligheter som ger dem en bra start i livet. Vi utgår från Jag vill -Jag får - Jag vågar - Jag kan.

Vi har en ateljerista i vår stora ateljé och gemensamma bibliotek. De äldre barnen äter i restaurangen Jalla Jalla. Hemvisterna har ett nära samarbete vilket skapar stöd och bidrar till en känsla av gemenskap. Vi arbetar i grupper med kollegialt erfarenhetsutbyte som stärker oss i att alltid ha ett professionellt förhållningssätt samt utveckla vår kvalitet. Nu söker vi er som vill vara med och utveckla vår förskola i vårt arbete mål.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Som skickliga och erfarna förskollärare i team ska ni våga och ha modet att vilja utveckla en lärande organisation som ger barnen den bästa utbildningen. Är du och din kollega rätt personer? Tillsammans gör vi, rektor och pedagoger, skillnad på riktigt för barnen på Marklandsparken. Ni är trygga i läroplanens uppdrag och vad som förväntas av er som förskollärare. Ni har interkulturell kompetens och brinner för barnens bästa. Ni har utarbetat goda strategier för att planera, genomföra och följa upp undervisningen och målarbetet.


Du som söker

Vi söker er som är legitimerade förskollärare och idag arbetar tillsammans eller har arbetat tillsammans i team eller arbetslag. Ni är engagerade, motiverade och vill göra skillnad för våra yngsta samhällsmedborgare. Er analytiska förmåga blir ett viktigt verktyg i arbetet med barnen. Vi vet att ni kommer nå oanade höjder i uppdraget om ni har erfarenhet av att möta flerspråkiga barn och vårdnadshavare.

Ni kommer vara medskapande i vår förändringsresa och vi ser fram emot den utveckling vi kommer skapa tillsammans. Vi är nyfikna på er som team och ser fram emot att ta del av era gemensamma samt individuella reflektioner och erfarenheter.

I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval, vilket betyder att vi kan komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Välkommen med en ansökan redan idag!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Maria Uvenfors, rektor
Telefon: 033-35 33 75

Sveriges Lärare, facklig företrädare för sveriges lärare
Telefon: 033-35 76 83

Inom Förskoleförvaltningen har vi fria pedagogiska luncher, arbetskläder och du som förskollärare har dessutom i genomsnitt fem timmar planeringstid i veckan. Vi erbjuder även utbildad mentor om du är ny inom yrket, samt möjligheter till fortbildning och kollegialt lärande. Läs mer om oss och hur det är att arbeta i förskolan

Inom Borås Stad vill vi skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete och fritid. Förutom meningsfulla arbetsuppgifter, goda arbetsvillkor och professionella arbetskamrater erbjuder vi personalförmåner för att du som medarbetare ska trivas och må bra, både fysiskt och psykiskt.
Borås Stad tillämpar även rökfri arbetstid.

Vill du veta mer om våra förmåner kan du läsa vidare på Borås Stads personalförmåner


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-12-03.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

3 december 2023

Kontaktinformation

Maria Uvenfors, rektor

033-35 33 75Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela