← Översikt
Lärare årskurs 7-9, SO på Viskaforsskolan, Grundskoleförvaltningen logo

Lärare årskurs 7-9, SO på Viskaforsskolan, Grundskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Viskaforsskolan präglas av en varm atmosfär där medarbetare trivs och har ett nära samarbete och bred kompetens. Skolan arbetar utifrån ett F-9 perspektiv med fokus på elevernas hela skolgång samt goda relationer med elever och föräldrar.

Viskaforsskolan har höga förväntningar på sina elever, arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling och rustar dem inför framtiden. Vi skapar tillsammans delaktighet, gemenskap och goda möten.

Skolan är belägen längs vackra ån Viskan söder om Borås, omgiven av naturskön miljö och består av tre byggnader, simhall och två idrottshallar med intilliggande idrottsplats. Skolan har även tillgång till bibliotek, fritidsgård och två fullt utrustade slöjdsalar för undervisning i trä- och metallslöjd.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023.


Dina arbetsuppgifter

Vi sätter stor vikt vid en god relation med elever och vårdnadshavare. Som ämneslärare i SO ingår du i ett ämneslag. Där ges du möjlighet att reflektera över ditt arbete och får stöd när du behöver samt löser utmaningar tillsammans. Du ingår även i ett arbetslag där det ges möjlighet till ämnesövergripande samarbete och kollegiala samtal.

På skolan finns ett fullgott elevhälsoteam som består av specialpedagog, skolsköterska, skolpsykolog och kurator som arbetar förebyggande med ett nära samarbete till medarbetarna.

Du gillar att vara lärare och att möta unga och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. I ditt arbete planerar, genomför och utvärderar du undervisningen. Därför sätter vi stort värde på ditt engagemang, din förmåga att arbeta självständigt samt din pedagogiska kompetens.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i SO för årskurs 7-9 men du får även ha en annan ämneskombination för årskurs 7-9. Du visar goda ledaregenskaper och skapar trygghet, ordning och struktur i klassrummet genom ett professionellt och positivt förhållningssätt som bidrar till elevernas utveckling inom ämnena. Vi sätter stort värde på att du är lösningsinriktad och flexibel samt reflekterar över hur du utvecklar din undervisning för att eleverna ska lyckas. I tjänsten ingår även delat mentorskap för en klass.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Frans Stjerna, rektor
Telefon: 033-35 88 87

Sveriges Lärare, facklig företrädare
Telefon: 033-35 76 83


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-05-31.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

31 maj 2023

Kontaktinformation

Frans Stjerna, rektor

033-35 88 87Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela