← Översikt
Kontaktperson, Sociala omsorgsförvaltningen logo

Kontaktperson, Sociala omsorgsförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Har du tid över och vill göra skillnad i andra människors liv?

Just nu sitter någon och väntar på att få en kontaktperson. Det kan vara ett barn, en ungdom eller en vuxen som behöver lite extra stöd och stimulans. Du kan hjälpa den personen till ett aktivare liv. Som kontaktperson är du ett stöd. Det är ett frivilligt uppdrag där du hjälper och stärker personen till ett meningsfullt och självständigt liv.


Din anställning

Anställningsform: Övriga på deltid. Arvoderat uppdrag vid behov och omkostnadsdel. Tillträde enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Som kontaktperson är du viktig. Både när det gäller att bryta isolering och hjälpa till att underlätta för personen till ett självständigt liv i samhället. Alla kontaktpersoner har tystnadsplikt.

Ditt uppdrag är att ge råd och stöd i vardagssituationer, stärka sociala kontakter, stimulera en aktiv fritid och underlätta möjlighet att delta i fritidsaktiviteter. Du förväntas träffa personer cirka en gång i veckan.

Aktiviteterna sker på din fritid och som kontaktperson får du ett arvode månadsvis. Du får också en så kallad omkostnadsdel, alltså ersättning som ska täcka kostnader i samband med uppdraget.


Du som söker

För att lyckas i rollen har du ett stort engagemang och intresse för andra människor samt en vilja att bygga upp relationer som varar en längre tid. Därmed kommer vi att lägga stor vikt vid din kommunikativa förmåga att stötta andra människor. Du ska vara över 18 år och kunna visa ett utdrag ur polisens belastningsregister om det gäller uppdrag mot barn och ungdomar.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Caroline Lindén, enhetschef
Telefon: 033-35 86 21


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-12-31.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Sjukvård/Omsorg

Anställningsform

Visstid

Sista ansökningsdag

31 december 2023

Kontaktinformation

Caroline Lindén, enhetschef

033-35 86 21Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela