← Översikt
Lärare årskurs 1-3 på Fjärdingskolan logo

Lärare årskurs 1-3 på Fjärdingskolan

Din nästa arbetsplats


Fjärdingskolan är en mångkulturell skola från förskoleklass till år 6 med cirka 270 elever.

På skolan jobbar vi målmedvetet med svenska språket, bland annat genom utökad timplan i svenska. Skolan har ett uppskattat bibliotek med en bibliotekarie som samarbetar med lärarna för att främja läslusten i alla årskurser.

Fjärdingskolan ligger nära skog och vacker miljö. Skolan har en kulturprofil och ett nära samarbete med Kulturskolan och där alla klasser har möjlighet till aktivitet med Kulturskolan en gång i veckan.

På Fjärdingskolan är våra ledord trygghet, kunskap och goda relationer. Barnen trivs och får med sig den kunskap de behöver vidare i livet.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 13 augusti 2024.

Dina arbetsuppgifter


Du kommer tillhöra arbetslaget årskurs 1-3 och vara ansvarig för en klass. Utöver ditt arbetslag har du kunniga och erfarna parallellkollogor som du kommer ha ett nära samarbeta med. Som lärare hos oss har du ett övergripande ansvar för planering, genomförande, utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten utifrån gällande läroplan. Du tar ansvar för att eleverna når utbildningsmålen och ger stöd på det sätt som behövs för att både individen och gruppen ska utvecklas. 

Du vill bidra till skolutveckling och har genom ett aktivt ledarskap förmågan att medverka till att eleverna når dina mål. Du är väl införstådd i vikten av ett gott samarbete och goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.


Du som söker


Vi söker dig som är legitimerad lärare med bred behörighet för att undervisa i årskurs 1-3. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Meriterande är att du har behörighet att undervisa i svenska som andraspråk för aktuella årkurser.

Du är en engagerad lärare som kan bygga varaktiga och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är en engagerad och tydlig ledare i klassrummet och kan samarbeta med dina kollegor på ett ansvarsfullt vis. Som person är du lugn och trygg i din kommunikation, du säkerställer att information och budskap når fram, samt att förväntningar är klara och tydliga. Som person har du också god självinsikt samt förmågan att leda dig själv.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en mångkulturell miljö.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Louice Eriksson, rekryterande chef 
E-post: louice.schoultz.eriksson@edu.boras.se 
Telefon: 033-358039

Facklig företrädare, sveriges lärare 
Telefon: 033-357683


Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare 

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-06-17.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

17 juni 2024

Kontaktinformation

Louice Eriksson

Telefon: 033-358039Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela