← Översikt
Lärare årskurs 4-6 Matematik, NO och Teknik på Viskaforsskolan, Grundskoleförvaltningen logo

Lärare årskurs 4-6 Matematik, NO och Teknik på Viskaforsskolan, Grundskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

Viskaforsskolan är belägen längs vackra ån, Viskan, söder om Borås. Skolan består av tre byggnader uppdelade på ett stort skolområde. Området omgärdas av skog och naturskön miljö med intilliggande idrottsplats. Skolgården innefattar simhall, idrottshallar samt planytor för aktiviteter. Skolan har tillgång till bibliotek och fritidsgård i närliggande lokaler.

Viskaforsskolan präglas av en varm och generös atmosfär. Personalen trivs på sin arbetsplats och har ett gott samarbete. Viskaforsskolan arbetar utifrån ett F-9 perspektiv med fokus på elevernas hela skolgång. Skolan har god samverkan med föräldrar och närliggande funktioner. Skolan är tvåparallellig, indelad i stadier med organiserade arbetslag utifrån årskurserna f-klass, 1-3, 4-6 samt 7-9. Eleverna har tillgång till ett fritidshem uppdelade på 4 avdelningar från f-klass till åk 4. Viskaforsskolan innefattas också av en elevhälsa med specialpedagog, skolsköterska, psykolog och kurator.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 2 januari 2024 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Ditt uppdrag består av undervisning i matematik, engelska, NO & teknik. Tillsammans med dina kollegor planerar, genomför och utvärderar du din undervisning enligt läro- och kursplan.

Arbetet innebär mentorskap för en klass och i den rollen stöttar du eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du tar ansvar för att eleverna ska nå utbildningsmålen och ger stöd på det sätt som behövs för att gruppen ska utvecklas.

Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger formativ återkoppling på undervisningen och ser till varje elevs individuella utveckling.

Du ser det kollegiala lärandet som en självklar del av ditt uppdrag och arbete. Du är väl införstådd av vikten av ett gott samarbete och goda relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik, NO & teknik för årskurs 4-6. Du har även erfarenhet av undervisning i årskurs 4-6 samt behärskar svenska språket i tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av mentorskap.

Som person är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har ett relationellt förhållningssätt och är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.
Du har en god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Sara Lundsten, rektor
Telefon: 0768-88 88 94

Sveriges Lärare, facklig företrädare
Telefon: 033-35 76 83


Vid grundskollärare:
Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.
 
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-12-01.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

1 december 2023

Kontaktinformation

Sara Lundsten, rektor

0768-88 88 94Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela