← Översikt
Kock på Tummarpskolan, Grundskoleförvaltningen logo

Kock på Tummarpskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Du kommer att ingå i den centrala organisationen för kost, lokalvård och vaktmästeri inom Grundskoleförvaltningen. Din placering kommer vara på Tummarpskolan i Dalsjöfors. Tummarpskolan är ett mottagningskök där vi bereder och serverar ca 200 portioner. Du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en kock och ni gör alla arbetsuppgifter som förekommer i mottagningskök och kan ibland täcka upp vid sjukfrånvaro i andra kök i området.

Många av våra kockar utrycker att det allra bästa med jobbet är att möta barn och övrig personal. Hos oss präglas arbetskulturen av professionalism, öppenhet, kamratskap och yrkesstolthet. Vi är en organisation som lär av varandra och arbetar som ett lag genom stöttning och genom att dela kunskap och erfarenheter med varandra. 


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 2 oktober 2023 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

I din roll som kock ansvarar du för alla förekommande arbetsuppgifter i Tummarpskolans mottagningskök. I arbetet ingår planering och tillagning av frukost och mellanmål, tillberedning av sallad, potatis, ris och pasta samt kalla såser. Du kommer även utföra egenkontroll enligt HACCP och göra beställningar via e-handel och arbeta i kostdataprogrammet "Matilda". 


Du som söker

Du som söker är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning alternativt lärlingsutbildning till kock. Tidigare erfarenhet av storköksproduktion, goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt tillagning av specialkost är meriterande. 

Vi önskar att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett öga för att se helheten i köket. Du har ett intresse och engagemang för ditt arbete. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då tjänsten innebär att du kan behöva förflytta dig mellan enheter så är körkort meriterande. 


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Camilla Persson, enhetschef 
Telefon: 033-35 58 91

Facklig företrädare, facklig företrädare för kommunal 
Telefon: 010-4428627


Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som kock i Borås Stad.

Läs mer om 
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-09-22.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Hotell/Restaurang/Turism

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

22 september 2023

Kontaktinformation

Camilla Persson, enhetschef

033-35 58 91Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela