← Översikt
Två handledare till Återbruk logo

Två handledare till Återbruk

Din nästa arbetsplats


Återbruk arbetar för att människor genom arbetsträning på sikt ska uppnå egen försörjning. Verksamheten innefattar arbetsträning och rehabiliterande insatser som kan ske i from av praktik eller en arbetsmarknadsanställning. Enheten består av olika verksamheter där handledarens roll är att handleda och stötta deltagare under arbetsträning. Enheten utgörs av 24 handledare, tre teamledare, två arbetsterapeuter och en enhetschef. Enheten jobbar med införandet av ett arbetssätt som bygger på den senaste forskningen inom arbetsträningsområdet och fokuserar på att utveckla kvalitetssäkrade behovsstyrda insatser.  


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Snarast eller efter överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter


Vi tror att nyckeln till framgång i rollen som handledare är ett professionellt förhållningssätt och en stor tilltro till deltagarens egna styrkor och förmågor. Vi söker två handledare som praktiskt och pedagogiskt handleder deltagare, som initialt har låg arbetsförmåga och/eller är språksvaga, i syfte att pröva och utveckla deras arbetsförmåga och färdigheter. Du ingår i ett team men har ansvar för enskilda deltagares arbetsträning utifrån en individuell genomförandeplan som kontinuerligt följs upp och revideras. En viktig del av arbetet är samverkan, du har en kontinuerlig kontakt med remittent samt medverkar vid uppföljningssamtal med både interna och externa samverkanspartners.


Du som söker


Vi söker dig som är en nyfiken lagspelare och som vill bidra till Återbruks fortsatta utveckling. För uppdraget krävs adekvat utbildning med lägst fullgjord gymnasieutbildning och B-körkort.

Tjänsten inom restaurang kräver en fullgjord kockutbildning, erfarenhet av arbetsledning inom området är meriterande. Du kommer tillsammans med din kollega att ansvara för och utveckla restaurangverksamheten. För att lyckas i denna tjänst behöver du vara strukturerad och initiativtagande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Tjänsten inom lager och fastighet kräver att du är händig och har viss erfarenhet av lager och logistik, truckkörkort samt tidigare arbetsledning är meriterande. Du är social och har lätt att bygga förtroendefulla relationer med både kollegor, deltagare och samverkanspartners. Tjänsten är en visstidsanställning tom 2024-12-31 med stora möjligheter till förlängning.

Du söker till den verksamheten som du ser att du kan bidra till mest som handledare. Vänta inte med din ansökan! Intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Dajana Segota, rekryterande chef
E-post: dajana.segota@boras.se
Telefon: 033-355858

Anna Maria Lillvik, teamledare
E-post: anna.maria.lillvik@boras.se
Telefon: 033-353045

Rano Said, facklig företrädare vision
E-post: rano.said@boras.se
Telefon: 033- 358999

Frida Nermansson, facklig företrädare kommunal
E-post: frida.nermansson@edu.boras.se
Telefon: 073-432 87 67Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-03-18.


I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

HR/Personal

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

18 mars 2024

Kontaktinformation

Dajana Segota

dajana.segota@boras.se033355858Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela