← Översikt
Lärare årskurs 7-9 på Anpassad Grundskola Erikslund logo

Lärare årskurs 7-9 på Anpassad Grundskola Erikslund

Din nästa arbetsplats

På anpassad grundskola Erikslund välkomnar vi varje dag elever i årskurs 1-9 från hela Borås. Vi bedriver omfattande samarbeten med kommunens föreningsliv och har en strävan att ge våra elever en upplevelserik skolgång på deras villkor. Välstrukturerad undervisning och tilltro till elevernas inneboende vilja och förmåga att lära är vår utgångspunkt. På skolan finns det även fritidshem/KTS för alla våra elever. 

Anpassad grundskola Erikslund är belägen både nära natur och stadsmiljö placerad i närheten av Knalleland. På skolan finns det även en Grundskola för F-9. Med fyra verksamheter under samma tak skapas en bred elevsammansättning och en utvecklande lärmiljö.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Vi strävar efter en differentierad undervisning som låter alla elever lyckas i sitt lärande. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang. Du har även en god samarbetsförmåga och bygger enkelt relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. 

I varje klass finns en undervisande lärare samt ytterligare resurser i form av elevassistenter/stödpedagoger/aktiveringspedagoger. Tillsammans med dina kollegor i klassteamet kommer du att vara ytterst ansvarig för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på grupp- och individnivå utifrån elevernas behov och förutsättningar.


Du som söker

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola. Du har kunskap och arbetslivserfarenhet inom intellektuell funktionsnedsättning samt erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Kunskaper om läs- och skrivinlärning samt alternativ kompletterande kommunikation (AKK) är meriterande. För att vara behörig för anpassad grundskola skall man ha en speciallärarutbildning, har du inte denna ännu förutsätter vi att du har intresse av att vidareutbilda dig under tiden som du arbetar hos oss. Tidigare erfarenhet av att arbeta som klasslärare är meriterande. Du är väl förtrogen med läroplanen och andra styrdokument.

Ditt förhållningssätt är att barn gör rätt om de kan och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation för att skapa förutsättningar för elever att tolka olika situationer och sammanhang. Du är lugn och möter eleverna lågaffektivt. Du upprättar tydliga mål och planerar undervisning systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. 

Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Emma Een, rektor 
Telefon: 0704-558174

Sveriges Lärare, facklig företrädare 
Telefon: 033-35 76 83


Läs mer om oss och hur det är att 
Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.

Läs mer om 
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef. 


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-06-02.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

2 juni 2023

Kontaktinformation

Emma Een

0704-558174Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela