← Översikt
Lärare trä- och metallslöjd på Myråsskola logo

Lärare trä- och metallslöjd på Myråsskola

Lärare trä- och metallslöjd på Myråsskolan


Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats


Myråsskolan är en tillbyggd och nyrenoverad F-6 skolan som ligger mitt i Brämhult och har utrymme för 700 elever. Vi är ca 75 personal på skolan, som jobbar i arbetslag uppdelade efter årskurser. Myråsskolan ligger i ett naturnära område, där ett gott klimat bland personal och elever är ett kännetecken. Eleverna har tillgång till en stor skolgård med olika typer av lekområden. Med respekt och trygghet utvecklas eleverna till lärande, aktiva och ansvarskännande individer. På Myråsskolan ser vi olikheter som en tillgång och trygghet och allas lika värde är alltid i fokus. Elevinflytande är en viktig del av verksamheten och vi tar tillvara på vårdnadshavarnas synpunkter. På Myråsskolan möter vi alla med respekt och varje elev får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Myråsskolan är en arbetsplats där vi känner tillhörighet och trivs tillsammans.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde den 13 augusti 2024 eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter


Vi söker en lärare i trä- och metallslöjd till årskurs 3-6 som vill vara med och utveckla Myråsskolan. Du kommer att få tillgång till en ny fin slöjdsal anpassad efter ämnets karaktär. Arbetsuppgifterna består av att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av trä och metallämnet på skolan. Du har en viktig roll i att hjälpa eleverna att upptäcka sina kreativa sidor och tillsammans med dem skapa och utvecklas inom slöjdämnet. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare i de praktisktestetiska ämnena.


Du som söker


Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd.

Vi söker en trygg och engagerad pedagog, som vill vara delaktig i elevernas utveckling och lärande. Du har elevernas bästa i fokus. Du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i arbetslag är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar mycket viktig. Du är bra på att kommunicera med såväl barn som vuxna, du är tydlig, flexibel och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och gillar utmaningar så som exempelvis driva olika projekt. All personal på skolan är delaktiga i elevernas utveckling och vårt mål är att bedriva en undervisning av god kvalitet som ger eleverna kunskap, trygghet och en stabil plattform inför fortsättningen i livet.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Theres Doczi, rekryterande chef
E-post: theres.doczi@edu.boras.se
Telefon: 033-353915

Facklig företrädare, sveriges lärare
Telefon: 033-357683


Läs mer om hur det är att arbeta som grundskollärare i Borås Stad

Läs mer om Borås Stad som arbetsgivare

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.

Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2024-08-11.


I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.

Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

11 augusti 2024

Kontaktinformation

Theres Doczi

theres.doczi@edu.boras.se033-353915Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela