← Översikt
Aktiveringspedagog på Anpassad grundskola Erikslund, Grundskoleförvaltningen logo

Aktiveringspedagog på Anpassad grundskola Erikslund, Grundskoleförvaltningen

Din nästa arbetsplats

På Anpassad grundskola Erikslund välkomnar vi varje dag elever i årskurs 1-9 från hela Borås. Vi bedriver omfattande samarbeten med kommunens föreningsliv och har en strävan att ge våra elever en upplevelserik skolgång på deras villkor. Välstrukturerad undervisning och tilltro till elevernas inneboende vilja och förmåga att lära är vår utgångspunkt. På skolan finns det även fritidshem/KTS för alla våra elever.

Anpassad grundskola Erikslund är belägen både nära natur och stadsmiljö placerad i närheten av Knalleland. På skolan finns det även en Grundskola för F-9. Med fyra verksamheter under samma tak skapas en bred elevsammansättning och en utvecklande lärmiljö.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 1 november 2023 eller enligt överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Tillsammans i team bidrar du som aktiveringspedagog till att skapa en trygg och lärorik miljö där lärande och utveckling står i centrum. Den anpassade grundskolan är en verksamhet som är anpassad efter elevens behov och förutsättningar vilket också ställer krav på dig som aktiveringspedagog att möta det på ett lyhört, strukturerat och lågaffektivt förhållningssätt.

Du upprättar tydliga mål och planerar aktiviteter systematiskt, organiserat och metodiskt. Du ser till att arbetet slutförs och följer upp resultatet. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Vi lär av varandra där eleven ständigt är i fokus. Du kommer att i samarbete med ansvarig lärare stötta elever i den dagliga verksamheten samt i fritidshemmet och KTS (korttidstillsyn).


Du som söker

Vi söker dig som har aktiveringspedagog- eller stödpedagogexamen och som vill arbeta med elever i behov av särskilt stöd inom den anpassade grundskolan.

Meriterande är om du har kunskap om och erfarenhet av barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer och intellektuell funktionsnedsättning från utbildning och arbetslivserfarenhet. Ditt förhållningssätt är att barn gör rätt om de kan och du anpassar ditt bemötande och din kommunikation för att skapa förutsättningar för elever att tolka olika situationer och sammanhang. Du är lugn och möter eleverna lågaffektivt.

Du har god samarbetsförmåga, tar ansvar, är engagerad, flexibel och initiativrik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn med olika funktionsvariationer, du har arbetat med AKK och känner till TAKK.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Sanna Svalin, biträdande rektor
Telefon: 033-35 80 15

Sveriges Lärare, facklig företrädare
Telefon: 033-35 76 83


Läs mer om oss och hur det är att
Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.

Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-09-26.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

26 september 2023

Kontaktinformation

Sanna Svalin, biträdande rektor

033-35 80 15Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela