← Översikt
Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till enheten för Hälso- och sjukvård, Sociala omsorgsförvaltningen logo

Sjuksköterska/specialistsjuksköterska till enheten för Hälso- och sjukvård, Sociala omsorgsförvaltningen

Sociala omsorgsförvaltningen i Borås Stad ansvarar för kommunens funktionshinderverksamhet, socialpsykiatri-, och hälso- och sjukvårdsinsatser för nämnda målgrupper. Förvaltningen har cirka 1000 anställda och 45 chefer. Vi är inne i en spännande fas där utvecklings- och förändringsarbete har ett stort fokus med syfte att förbättra kvaliteten för de vi finns till för.

Nu söker vi sjuksköterskor till hemsjukvården, som vill arbeta dagtid samt en helg varannan månad, inom socialpsykiatri eller funktionshinder.

Din nästa arbetsplats

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, kompetensutvecklas och vara med och påverka? Då är Sociala omsorgsförvaltningen arbetsplatsen för just dig. Här erbjuds ett stimulerande arbete mot en spännande patientgrupp.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Arbetstiden är fördelad måndag till fredag, dagtid och var 8:de helg. Tillträde efter överenskommelse.


Dina arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med rådgivning, bedömning, behandling, handledning, delegering samt akuta bedömningar. Du arbetar som omvårdnadsansvarig sjuksköterska till patienter som bor på gruppboende/ psykiatriboende, servicebostad samt ordinärt boende. Vi arbetar i tvärprofessionella team med bl.a. arbetsterapeuter, fysioterapeuter, baspersonal, biståndshandläggare och enhetschef. Att skapa inflytande och delaktighet för patienter och anhöriga står i fokus. 

För dig som är ny i yrket eller har arbetat några år och vill prova på kommunal hälso- och sjukvård erbjuder vi mentorskap och en individuellt utformad introduktion utifrån dina behov. Vi arbetar dagtid och var 8:e helg. På helgen arbetar tre sjuksköterskor, en från varje team.

Vi sitter i trivsamma lokaler mitt i centrala Borås med närhet till Resecentrum och goda parkeringsmöjligheter


Du som söker

Vi söker dig som är en positiv, flexibel och ansvarstagande legitimerad sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team då stort fokus ligger på ett tätt samarbete med andra yrkesprofessioner. Du bör ha förmåga att göra snabba prioriteringar och ha ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Utifrån omställningen Nära Vård behöver vi utveckla vår verksamhet. Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av patientgruppen. Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska 
B-körkort är ett krav.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Matilda Palm, enhetschef 
Telefon: 033-35 31 79

Linnea Ersson, enhetschef 
Telefon: 033-35 30 96

Jimmy Johansson, facklig företrädare för vårdförbundet 
Telefon: 033-35 70 00

Vi erbjuder dig professionella kollegor och två engagerade chefer som tillsammans har drivkraften att skapa en bra organisation med gott samarbete och god arbetsmiljö. Utöver detta erbjuds du som anställd bra personalförmåner i form av bland annat friskvårdbidrag, fria bad och besök på friluftsgårdar samt möjligheter att delta på vår personalklubb Merkrafts uppskattade aktiviteter och arrangemang.

Läs mer om Borås Stads personalförmåner

Vi arbetar med löpande rekrytering och kommer kontinuerligt kalla till intervju. Vi ser fram emot att träffa dig.


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-09-30.

I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas. Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.

Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Sjukvård/Omsorg

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 september 2023

Kontaktinformation

Matilda Palm, enhetschef

033-35 31 79Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela