← Översikt
Lärare musik på Hestra Midgårdskolan, Grundskoleförvaltningen logo

Lärare musik på Hestra Midgårdskolan, Grundskoleförvaltningen

Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.


Din nästa arbetsplats

Hestra Midgårdskolan ligger väster om Borås centrum i ett naturskönt område. Hus och byggnader är ritade av prisbelönta nordiska arkitekter. På skolan går det 425 härliga elever och vi är ca 62 stycken otroligt kompetenta kollegor som arbetar tillsammans för våra barns bästa. Vi har en fullstor idrottshall och bibliotek i byggnaden och Byttorps idrottsplats bara fem minuters gångväg från skolan. 

Vår vision är att vi tillsammans utbildar världsmedborgare och att vi därigenom ger varje barn möjlighet att välja sitt liv. Vill du vara en del av denna spännande resa ska du söka jobb hos oss.


Din anställning

Anställningsform: Tillsvidare på heltid. Tillträde 15 augusti 2023


Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en legitimerad lärare i musik som kan ansvara för undervisningen i ämnet för eleverna i åk 2-6. Undervisningen bedrivs i halvklasser i skolans musiksal. Du planerar, genomför, följer upp och utvärderar undervisningen i ämnet. Du är en del av skolans traditionsgrupp som ansvar för planering och genomförande av avslutningar och andra happenings. Du ingår i arbetslag 4-6.

Du arbetar dagligen för att skapa en trygg, stimulerande och lärorik undervisning för våra elever samt arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter som tillhör läraryrket. Som stöd i arbetet finns elevhälsa, speciallärare och ledning. 


Du som söker

Vi söker nu dig som är legitimerad musiklärare. Du som har likvärdig utbildning/erfarenhet är också välkommen att söka tjänsten. Du behöver kunna hantera flera instrument. Du ser dina kollegor som viktiga resurser i din egen utveckling och har förmåga att betrakta verksamheten som en helhet. Du står helhjärtat bakom skolans värdegrund och låter elevernas lärande och välmående stå i centrum för de beslut du fattar. 
Det är viktigt att du är en trygg och mogen person samt värdesätter och prioriterar relationer. Vi förväntar oss att du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i arbetslag är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar mycket viktig. Du är duktig på att kommunicera med såväl barn som vuxna och är van att anpassa din kommunikation till mottagaren.


Vill du veta mer?

Kontakta nedanstående personer om du vill veta mer om ditt nya jobb:

Linda Brundin, rektor 
Telefon: 0768-88 38 90

Sveriges Lärare, facklig företrädare 
Telefon: 033-35 76 83

Läs mer om samt se en film om hur det är att
Arbeta som grundskollärare i Borås Stad.

Läs mer om 
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.


Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef


Ansökan

Din ansökan med bifogade dokument skickar du via vår ansökningsfunktion som du når via "Sök tjänst" nedan.


Sista ansökningsdag

Vi vill ha din ansökan senast 2023-05-31.


I Borås Stad är olikheter en tillgång och mångfald en styrka. Här finns möjligheter för dig som vill skapa, förändra och utvecklas.Vi arbetar för att förbättra vardagen och göra skillnad tillsammans. Boråsarna är alltid i fokus, så enkelt är det.


Företag

Borås Stad

Placering

Västra Götalands län, Borås

Bransch

Pedagogiskt arbete/Utbildning

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

31 maj 2023

Kontaktinformation

Linda Brundin, rektor

0768-88 38 90Hemsida

Vi undanber oss all kontakt från telefonsäljare.

Dela